Har du problemer med generende måger..?

maage_Web-e1411461790646

Antallet af måger i byerne stiger år for år til stor gene for byboere. Mågerne støjer, de beskytter deres unger, og de mest modige spiser mad direkte fra cafébordene.

Vi kan nu tilbyde vore service til boligforeninger og andre der er generet af disse støjende fugle

Naturstyrelsen modtager flere og flere klager over måger i byerne. Der er tale om stormmåger og sølvmåger, som trækker ind fra kysterne og finder et fredeligt tag at yngle på.

– I takt med at havnefronterne moderniseres til smarte boliger og kontorer, og korn- og foderstofcentralerne flyttes væk, rykker mågerne langsomt længere og længere ind i de danske kystbyer. De bygger reder på byens tage, hvor de kan yngle i fred for både ræve og store rovfugle, og hvor de har let adgang til mad fra skraldespande og fortovscafeer.

Harris Hawk fanger måger

Der er tre problemer med måger i byerne:

Måger kan være meget støjende, især nu hvor de bygger reder og under hele yngleperioden frem til august.

Når æggene klækkes, og ungerne begynder at vandre rundt på byens tage, kan ungerne falde ned i gården eller på fortovet. Hvis mennesker kommer for tæt på ungerne, kan forældrefuglene blive meget aggressive og gå til angreb eller true med det.

Nordjysk Falkonertjeneste servicerer bl.a også Aalborg Universitet – se med her..

 

 

 

Måger er preditorer

I forårs- og sommer månederne er mågerne forfærdelig hårde ved bl.a svømmefuglene og deres ællinger på Aalborg Universitet, men generelt angriber de alt hvad de kan få fat i, og man kan faktisk sige de er preditorer i en klasse helt for sig selv.

 

 

Kontakt

Dit Navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked